Restaurace Olivův pivovar

Restaurace Olivova pivovaru v moderním, industriálním stylu má kapacitu 86 míst, což oceníte při rodinných oslavách anebo firemních akcích. Vyladili jsme pro vás stálé menu, které doplňujeme sezónními specialitami ve formě denních „meníček“. K jídlu si samozřejmě můžete vybrat z pestré nabídky našich domácích čepovaných piv. Kuchyň má v rukou zkušený šéfkuchař Petr Heneš.

Dejte průchod své vášni pro dobré jídlo a pití, která vždy byla neoddělitelnou součástí umění žít.
Vítejte v restauraci Olivova pivovaru!

Ochutnávka našich jedinečných piv ve spojení s lahodným kulinářským zážitkem v příjemném prostředí naší restaurace Vás zaručeně přivede na jiné myšlenky.

Platit můžete v hotovosti nebo platebními kartami, v době vydávání poledního menu přijímáme stravenky společností SODEXO, Ticket Restaurant a Le Chèque Déjeuner.

Stálá nabídka

Ochutnávka našich jedinečných piv ve spojení s lahodným kulinářským zážitkem v příjemném prostředí naší restaurace Vás zaručeně přivede na jiné myšlenky.

Platit můžete v hotovosti nebo platebními kartami, v době vydávání poledního menu přijímáme stravenky společností SODEXO, Ticket Restaurant a Le Chèque Déjeuner.

Rezervace stolu

Rezervujte si stůl v naší restauraci pohodlně
a spolehlivě s RESTU.cz.

Rezervovat stůl

Petr Heneš
šéfkuchař

Před příchodem na pražskou gastronomickou scénu získával Petr několikaleté pracovní zkušenosti u sousedů v Rakousku a taky na vícerých zahraničních stážích v Kanadě, Indonésii, Finsku, Brazílii nebo Argentině.

Před 5 lety zahájil uplatňování svých nabytých zkušeností v pražských restauracích Svatá Klára nebo La Bodeguita del Medio, kde poslední 2 roky oblékal šéfkuchařský rondon.

Mimo své povinnosti v restauracích se Petr naplno věnuje prezentacím o vaření technologii sous-vide nebo projektu zážitkové gastronomie Forbidden Taste.

Rezervace

Neponechte nic náhodě a rezervujte si svůj oblíbený stůl právě teď.

Otevírací doba

pondělí–sobota 10.30–23.00 hod., neděle 10.3021.30 hod.
Polední menu vydáváme od 11.00 do 14.30 hod.